Onze aanpak

Het eerste contact

Tijdens het eerste gesprek gaan we het hebben over jouw wensen en ideeën voor de nieuwe website. Deze wensen zetten wij om in een passende offerte waar alles duidelijk in beschreven staat. Zo weet jij precies wat we voor je gaan doen en waar je aan toe bent.

De brainstormsessie

Wanneer de afspraken op papier staan ga je samen met een projectbegeleider om de tafel. Samen kijken we naar wat echt belangrijk is voor jouw website. Doelgroep, strategie en structuur, alles komt aan bod. Wanneer we dit helder hebben maken we een planning.

Het ontwerp

Ok, het is ons duidelijk wat je wilt. Onze grafisch ontwerpers weten jouw wensen vervolgens om te zetten in een mooi ontwerp. Tijdens de ontwerpfase ben jij de baas. Is het nog niet helemaal naar je zin? Passen wij het toch gewoon aan!

Ontwikkelen maar

Nu de structuur en het ontwerp klaar is, kunnen onze webdevelopers de website daadwerkelijk gaan bouwen, alle techniek wordt uit de kast getrokken om jouw website goed in elkaar te zetten. Het begint nu echt ergens op te lijken, het wordt tastbaar!

Website bekijken

Wij zijn klaar. Je ontvangt de link van de website en kunt door de site klikken. Leuk, de website is nu echt tot leven gekomen! Natuurlijk kan het zijn dat je nog iets tegenkomt. Net zoals jij zien wij alles graag tip top in orde.

De training

Je nieuwe website is klaar en kan online. Maar het is natuurlijk wel zo handig als jij je site ook zelf kunt gaan onderhouden. Daarom hebben wij achteraf nog een training waarin wij je alle basiskennis bijbrengen die je nodig hebt. Heb je toch nog wat ondersteuning nodig? Die bieden wij natuurlijk ook. Onze mensen van de helpdesk staan voor je klaar!

Zij gingen je voor

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief