Teksten & Fotografie

Ben jij je bewust van het feit dat foto’s en teksten je website kunnen maken of breken? Al zit je website nog zo goed in elkaar, als de teksten niet pakkend zijn en de beelden niet spreken, gaat het helemaal mis. Mensen zullen zonder pardon je website verlaten en niet meer terug komen.

Hoe zorg je ervoor dat dit niet gebeurt? Simpel, door BURO210 in te schakelen.

Er was eens..

Goede teksten schrijven is moeilijker dan je denkt. Je vertelt al snel te veel, of je hebt juist geen idee wat je precies moet vertellen. Wanneer je met de bril van een bezoeker naar je teksten kijkt, merk je pas welke informatie echt relevant is.

Ons team van tekstschrijvers kan jou helpen bij het herschrijven of het redigeren van je teksten. Zo houden wij niet alleen de Google vriendelijkheid in de gaten, maar kijken we ook of de tekst lekker weg leest en aanzet tot conversie.

Beelden zeggen meer dan woorden

Dit is vaak het geval maar bij een website is het juist de bedoeling dat deze twee elementen elkaar versterken. Soms heeft een tekst een afbeelding nodig en soms juist andersom. Goede professionele foto’s hebben zeker toegevoegde waarde voor je website of webshop, met eigen foto’s geef je ook direct een stukje persoonlijkheid mee. Zo kun jij je dienst of product nog beter naar voren laten komen.

Neem contact op en we spreken graag de mogelijkheden met je door!

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl


Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief