Tekst & Beeld

Ben jij je bewust van het feit dat beelden en teksten je website kunnen maken of breken? Al zit je website nog zo goed in elkaar, als de teksten niet pakkend zijn en de beelden niet spreken, gaat het helemaal mis. Mensen zullen zonder pardon je website verlaten en niet meer terug komen.

Hoe zorg je ervoor dat dit niet gebeurt? Simpel, door BURO210 of ons zusje in te schakelen.

Er was eens..

Goede teksten schrijven is moeilijker dan je denkt. Je vertelt al snel te veel, of je hebt juist geen idee wat je precies moet vertellen. Wanneer je met de bril van een bezoeker naar je teksten kijkt, merk je pas welke informatie echt relevant is.

Ons team van tekstschrijvers kan jou helpen bij het herschrijven of het redigeren van je teksten. Zo houden wij niet alleen de Google vriendelijkheid in de gaten, maar kijken we ook of de tekst lekker weg leest en aanzet tot conversie.

Beelden zeggen meer dan woorden

Op een website versterken foto’s en tekst elkaar. Een foto of video creëert sfeer, inlevingsvermogen van de bezoeker. En leidt dus eerder tot conversie. Het zusje van BURO210 weet hier alles van. Misschien ken je haar al wel, ze is bekend onder de naam ‘Van de Lens’. Kijk snel op www.vandelens.nl om te zien hoe jij jouw site kunt optimaliseren met goed beeldmateriaal!

Neem contact op en we spreken graag de mogelijkheden met je door!

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief