WordPress

Op dit moment is WordPress het meeste gebruike content management systeem en zijn er al bijna 70 miljoen WordPress websites gemaakt. Dat zijn een heleboel tevreden gebruikers!

Waarom fan van WordPress?
Omdat WordPress ooit is ontstaan als blogsysteem is het een gebruiksvriendelijk systeem voor zowel de bezoeker als de beheerder. Tegenwoordig kun je veel meer zelf beheren dan alleen een blog. Uiteraard is het systeem met de jaren steeds meer door ontwikkeld en kan het nu dienen als volwaardig CMS systeem. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwspagina, portfolio of projectenmodule, maar natuurlijk ook gewoon tekst en afbeeldingen.

Super easy!
Wordpress is een Open Source Systeem, wat wil zeggen de broncode openbaar is. Je kunt deze dus vrij kopiëren, aanpassen en verspreiden zonder kosten aan auteursrechten en toeslagen. Daarnaast ben je verzekerd van een mooi systeem door de brede community waarover zij beschikken. Wanneer jij voor dit systeem kiest, kies jij automatisch voor goede kwaliteit. Dagelijks zijn er programmeurs bezig met het doorontwikkelen van plug-ins en modules binnen WordPress. Jij kunt dus altijd up-to-date blijven en je website continu verbeteren.

Nu vraag jij je af, kan ik hier ook mee overweg? Ja! Ook jij kan zeker weten goed omgaan met je eigen WordPress website. Ook overgaan op WordPress of gewoon benieuwd naar de mogelijkheden binnen dit systeem? Onze mensen staan graag voor je klaar en vertellen je alle ins en outs.

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief