Woocommerce

Dit systeem klinkt je vast wel een klein beetje bekend in de oren. Woocommerce is gedurende jaren steeds bekender geworden en uitgegroeid tot een van de meest gebruikte eCommerce systemen van dit moment. De consument is steeds moeilijker te bereiken in persoon, daarom richten we ons met zijn allen massaal op online verkoop. Waarmee kan je dit nu beter doen dan met je eigen online webshop?

Wanneer jij al over een goede WordPress website beschikt kunnen wij dit systeem naadloos voor je integreren. Omdat woocommerce weer een onderdeel is van WordPress, kan je hier ook weer eindeloos mee variëren. Zo kun je zelf bepalen hoe er gefilterd kan worden door de bezoeker en welke zoom effecten de productfoto’s krijgen.

Shoppen in style
Wij kunnen de webshop helemaal in jouw style neerzetten zodat de site en de shop geheel in 1 lijn zijn. Natuurlijk denken wij ook graag met je mee als het gaat om een functioneel design. De shop moet niet alleen mooi zijn maar daarnaast ook voor conversies gaan zorgen. Er zijn verschillende manieren om deze conversies te meten, check hier alvast een aantal voorbeelden.

Wat je ook wil gaan verkopen, niet is te gek voor Woocommerce. Je bent namelijk verzekerd van een ijzersterk systeem waar jijzelf gemakkelijk de knoppen van kunt bedienen.

Zou jij wel willen weten of Woocomerce ook bij jouw manier van online ondernemen past? Of ben je benieuwd naar ons andere eCommerce systeem Magento? Neem snel contact op en we hepen je graag verder!

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief