Extra modules

Een website kun je zo eigen maken als je zelf wilt. Zorg jij ervoor dat vooral het design van de website aanspreekt of heb je liever een aantal handige technische effecten? Wellicht kunnen we je inspireren met onderstaande mogelijkheden.

Bevat jouw website bijvoorbeeld al…

Een evenementen kalender!

Altijd handig om jouw bezoekers op de hoogte te kunnen stellen van aankomende evenmenten binnen het bedrijf of de organisatie. Op een overzichtelijke manier de belangrijke gebeurtenissen in kaart brengen.

Video mogelijkheid

Wist je dat content niet alleen maar om tekst draait? Foto’s en vooral videobeelden zijn even belangrijk. Zorg er daarom snel voor dat jij video’s kan laten afspelen op je site! Een foto zegt al veel meer dan tekst, kun je nagaan hoeveel een video dan voor jouw site kan doen!

 

 

Koppeling met mailchimp

Al jouw klanten in georganiseerde lijsten zodat jij heel doelgericht de juiste klanten de juiste nieuwsbrief kunt sturen. Bezoekers kunnen zichzelf direct aanmelden via de website. Handig! Wacht maar tot je ziet hoe eenvoudig jij je eigen nieuwsbrief keer op keer in elkaar kan zetten.

Meertalen module

Veel internationale klanten of bezoekers? Misschien zou een meertalen module dan wat voor jou zijn. Je kent ze vast wel, die vlaggetjes bovenaan de pagina, met 1 druk op de knop kan jij de hele website in de gewenste taal omswitchen.

Informatie aanvragen

Portfolio

Pronken met jouw beste werk, dat wil jij toch ook? Waarom pak je het dan niet gelijk goed aan? Een portfolio module zorgt ervoor dat jij jouw werk visueel kracht kunt bijzetten. Overzicht hoeft niet altijd saai te zijn, jij kan deze pagina geheel naar wens in laten richten. Laat jij alleen je topstukken zien of ga jij voor het showen van jouw diversiteit?

Blog

Bloggen is echt niet alleen interessant wanneer je gaat reizen of een review van een beauty product wil geven. Bloggen is juist handig om jouw website actueel te kunnen houden. Het continu genereren van nieuwe content zorgt daarnaast ook nog voor een betere positie binnen Google. Met een blogmodule is het delen van berichten binnenkort voor jou een eitje. Tip! Wanneer je werkt met tags binnen je berichten kun je berichten aan elkaar linken waardoor je de leefbaarheid van je website ook weer vergroot.

Nieuws

Je bezoekers voorzien van het laatste nieuws op je website zal resulteren in terugkerende bezoekers. Mits je natuurlijk wel leuke nieuwsberichten deelt. Door middel van een eenvoudig systeem aan de achterkant van je website kan jij heel gemakkelijk nieuwe berichten toevoegen. Jouw bezoekers blijven voortaan altijd up to date!

Social media

Er zijn maar weinig mensen die niet met social media bezig zijn en daarom is het ook zo’n goed marketing middel. Binnen een mum van tijd heb jij een mega bereik met jouw bericht. Zorg ervoor dat mensen weten dat jij met jouw bedrijf ook actief bent op social media en zet de buttons op een prominente manier neer! Facebook, Twitter, Linked-in en Instagram, elk kanaal heeft zijn eigen doelgroep, welk kanaal kies jij?

Foto album

Wil jij liever met beeld spreken dan met tekst omdat je al snel veel te veel wilt vertellen?
Maar merk je tegelijkertijd dat je te veel afbeeldingen hebt om de website overzichtelijk te houden? Heb jij dan al eens aan een foto album gedacht? Een hele pagina vol met inspiratie voor jouw bezoekers!

Project catalogus

Overzicht is het kernwoord van iedere ondernemer. Hoe zorg jij ervoor dat je overzicht hebt en vooral ook behoudt op je website. Zeker wanneer jij een lookbook wilt creëren op je site door middel van het tonen van verschillende projecten, kan het verstandig zijn om een projectcatalogus te gebruiken. Zo kan jij per categorie al je pronkstukken laten zien en heb jij overal je toegang tot jouw online portfolio.

Inlog systeem

Een inlogsysteem is niet alleen handig bij ingewikkelde websites denk bijvoorbeeld eens aan een online personeelsomgeving binnen je website waar jij alle ins en outs van het bedrijf kan delen. Van geboortekaartjes tot een echt personeelsblad, je kunt het zo gek niet bedenken. Uiteraard kun je ook een inlogmodule gebruiken om een database voor je klanten te creëren. Op deze manier heeft iedereen zijn eigen omgeving en zijn eigen bestanden.

 

Informatie aanvragen

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief