Techniek

Wij vinden het niet alleen belangrijk om een kwalitatieve uitstraling mee te geven aan een website, een kwalitatief systeem waar de website op draait is natuurlijk net zo belangrijk.

Onze ontwikkelaars zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen en daarom ben jij ook verzekerd van de juiste techniek. Alles wat we nodig hebben om jouw website tot een technisch succes te maken halen we voor je uit de kast.

Zelf de knoppen bedienen

Wij willen graag dat je jouw eigen website makkelijk kunt beheren, op welke plek dan ook. Door het CMS waar wij mee werken kun jij zelfs aan de andere kant van de wereld gewoon je website blijven beheren. Alles gebeurt online dus zolang jij beschikt over een goede internetverbinding, kan je alles aan!

Een echte kenner of een beginneling? Een professionele website ziet er misschien moeilijk uit aan de voorkant, maar dit betekent niet dat de website dat aan de achterkant ook is. Wij houden het graag simpel, jij toch ook? Wij werken met WordPress, een Open Source systeem dat gemakkelijk te beheren is door jou! Bij onze projecten ronden we ook altijd af met een training zodat jij niet weg gaat, voor jij het CMS helemaal onder knie hebt. Want het is toch wel handig als jij de site straks zelf kunt gaan bijhouden.

Wil je ook graag een website die je zelf kan beheren? Neem snel contact op en kijk wat we voor je kunnen doen.

Informatie aanvragen >

Open source

Deze term heb je vast wel eens voorbij horen komen. Vooral voor ontwikkelaars biedt dit vele voordelen. Open source wil namelijk zeggen dat de broncode voor iedereen toegankelijk is. Iedereen kan op deze manier dan ook kennis met elkaar delen. Uiteraard biedt dit niet alleen voordelen voor onze ontwikkelaars, maar ook voor jou! Wil jij weten hoe?

Lees meer

WooCommerce

Wil jij zowel offline als online goede zaken doen? Wil jij graag een eigen webshop beginnen maar wil je dit rustig opbouwen? Of ben jij helemaal overtuigd van jouw product en zet je het gelijk groots op? Heb jij dan al eens aan WooCommerce gedacht? Dit is namelijk hét webshop systeem binnen WordPress! Of je nu veel of weinig producten wil verkopen, dit systeem biedt jou alle mogelijkheden die je zoekt.

Lees meer

Er kan nog meer!

Evenement kalender

Altijd handig om jouw bezoekers op de hoogte te kunnen stellen van aankomende evenmenten binnen het bedrijf of de organisatie. Op een overzichtelijke manier de belangrijke gebeurtenissen in kaart brengen.

Video mogelijkheid

Video spreekt nog meer dan een stilstaand beeld. Beeld je eens in hoe leuk het zou zijn als jij video’s van het bedrijf kan delen!

Portfolio

Pronken met jouw beste werk, dat wil jij toch ook? Waarom pak je het dan niet gelijk goed aan? Een portfolio module zorgt ervoor dat jij jouw werk visueel kracht kunt bijzetten

Project Catalogus

Overzicht is het kernwoord van iedere ondernemer. Hoe zorg jij ervoor dat je overzicht hebt en vooral ook behoudt op je website.

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief