Updates & Beveiliging

Wanneer we een website ontwikkelen vinden wij het belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurt. Juist omdat we met open source systemen werken is het van belang dat we hier extra aandacht aan geven. Wij zorgen er daarom voor dat jij altijd voorzien wordt van advies om jouw website zo veilig mogelijk te houden. Lees snel verder om erachter te komen of jouw website hier al aan voldoet.

Let’s keep it safe!

Zoals we al eerder hebben verteld werken wij graag met WordPress.
Een van de redenen waarom we graag met WordPress werken is dat het om een open source systeem gaat. Dit wil zeggen dat iedereen bij de broncode van de website kan en zo bestandsdelen van de website kan inzien. Deze openbaarheid heeft naast vele voordelen ook een groot nadeel en dat is dat ook mensen met slechte bedoelingen de website kunnen binnendringen. Om dit te voorkomen zijn er een aantal dingen die we kunnen doen.

Doorvoeren van veiligheidsupdates

Omdat ontwikkelaars continu bezig zijn met het vernieuwen van de WordPress plug-ins, is het belangrijk dat je deze updates ook doorvoert bij jouw website. Op deze manier voorkom je dat bepaalde elementen van de website verzwakken door een verouderde versie. Wanneer er zwakke plekken op de website ontstaan hebben hackers de kans om in te breken op de site. Niet alle updates zijn gemakkelijk zelf door te voeren en bovendien ben jij natuurlijk veel te druk met je eigen zaken. Daarom hebben wij speciaal voor jou ondersteuning die al je zorgen uit handen neemt als het gaat om het doorvoeren van de veiligheidsupdates. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een integratie van een SSL-certificaat of een integratie van een Firewall.

Wil jij er ook voor zorgen dat jouw website zo veilig mogelijk wordt! Neem dan snel contact op en we vertellen je graag meer.

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief