Hosting & Domeinnamen

Wanneer jij alle ingrediënten hebt voor een mooi feest, moet dit ook nog ergens gehouden kunnen worden. Eigenlijk kan je dit ook zo zien bij een website. Wanneer jij alle ingrediënten bij elkaar hebt voor een goede website, moet deze nog wel gehost worden op een goede plek. Hosting zorgt er namelijk voor dat jouw website op een online omgeving getoond kan worden.

Natuurlijk zijn er ook nog andere elementen die bij hosting van een website komen kijken. Zo hebben we bij een hostingpakket ook mailservice en ontvang je een domeinnaam. Ben jij gelijk van alle gemakken voorzien!

Meer over de domeinnaam

Jouw hosting of ook wel huisvesting op het internet heeft ook een adres nodig waar de bezoekers jouw website op kunnen bezoeken. Dit noemen we een domeinnaam.
Als jij op zoek moet naar een goede domeinnaam hebben wij hier alvast een aantal tips.

 • Keep it simple, keep it clean
  Probeer een zo kort mogelijke domeinnaam te gebruiken.
  doe-het-zelf-ook-jij-kan-het.nl gaat natuurlijk geen enkele klant onthouden.
 • Memorie
  Zorg ervoor dat mensen je domeinnaam makkelijk kunnen onthouden!
 • Doe maar gewoon
  Wanneer er een domeinnaam met .nl eindigt adviseren we altijd deze te gebruiken.
  Daarnaast kan een .com natuurlijk ook handig zijn wanneer je je meer internationaal richt. Probeer .org . nu en andere niet voor de hand liggende eindes te vermijden.

Wanneer je advies nodig hebt bij de keuze van een domeinnaam of meer wilt weten over onze hostingpakketten? Je kunt altijd bij ons terecht voor een lekker kopje koffie en goed advies!

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief