Hoe ziet de dag van een ontwerper eruit? Ontmoet Marlies!

De ICT is vaak een onzichtbaar beroep. Wat doen wij nu eigenlijk en wie zitten daarachter? In de ‘ontmoet’- serie stellen we één van onze collega’s voor. Ze vertellen zelf kort en bondig hoe hun dag eruit ziet. Vandaag; ontwerper Marlies! Ze werkt al vijf jaar bij BURO210.

Rise and shine?
Rond 7 uur gaat mijn eerste wekker. Met veel plezier druk ik de snooze-knop in. Dat herhaalt zich nog een paar keer. Een half uur later stap ik dan toch uit bed. Even een plons water in mijn gezicht, tanden poetsen, ik doe mijn make-up op en haal een borstel door mijn haar. Nadat de katten en konijnen hun ontbijt hebben gehad, stop ik mijn eigen ontbijt in mijn tas. In de auto kan ik nog even rustig wakker worden tijdens het ritje door de polder. Mijn ontbijt eet ik dan in de auto of op mijn werk op. Op de zaak nog een heerlijk bakkie koffie pakken en de dag kan beginnen!

To-do lijstje?
Mijn dag bestaat voor het grootste deel uit het ontwerpen van websites en webshops. Dit kan het maken van een eerste voorstel zijn, of het doorvoeren van correcties. Naast het ontwerpen check ik ook of mijn technische collega’s de ontwerpen goed hebben nagebouwd. 

Hoogtepunt van de dag?
De lunch! Er gaat bijna geen lunch voorbij zonder een lachbui, heerlijk!

Moment van inspiratie?
Mijn inspiratieknop staat altijd aan. Overal waar ik ben neem ik bewust, of onbewust, inspiratie op. Dat kan zijn: een gave site, een etalage, de kleuren van buiten of de manier waarop de koeken op de schaal liggen tijdens de koffie bij mijn moeder. Fonts, kleuren, contrasten en vormen spoken altijd door mijn hoofd. Al staat Pinterest natuurlijk ook als favoriet op mijn telefoon 🙂

Niet alles past in een dag, wat heeft altijd prio?
Dat gezellige kletspraatje met een collega kan altijd! En het tweede bakkie van de dag. Die is zo fijn. En oh, vergeet het biertje op vrijdagmiddag niet! 😉

 

Laatste taak van de dag?
Even afvinken wat we allemaal hebben gedaan vandaag en de planning voor de volgende dag bijwerken. Morgen weer fris beginnen!

Wil je meer weten? Neem dan snel contact op!

beheerder

Meer berichten van beheerder

Bekijk ook deze blogs

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief