Wat is jouw verhaal?

Bij iedere huisstijl en ieder logo hoort een verhaal. Of het nu kort of lang is, jij wilt iets over jezelf of over het bedrijf vertellen. Hoe zorg jij ervoor dat deze boodschap duidelijk overkomt op je bezoekers? De eerste stap is vaak het ontwerpen van het logo. Het logo gaat straks overal terugkomen en moet daarom sprekend genoeg zijn.

Logo voorstel

Afhankelijk van je wensen en doelgroep zetten we samen een style neer. Of dit nu zakelijk is of juist speels, we zorgen ervoor dat deze style helemaal bij je past. Het lettertype, de kleuren en bepaalde figuren worden neergezet en juist omdat we alles op maat ontwerpen, is er ontzettend veel mogelijk!

Na onze brainstorm komen we uiteraard met een aantal voorstellen waar jij vervolgens weer uit kunt kiezen. Wees niet bang om commentaar te geven, wij stoppen niet voordat het logo de perfecte uitstraling heeft. Jij moet je uiteindelijk helemaal kunnen vinden in jouw style.

De huisstijl

Wanneer het logo klaar is, wil je natuurlijk ook bijpassende andere huisstijldocumenten. Zo kunnen wij onder andere het volgende ontwerpen:

  • Visitekaartjes
  • Enveloppen
  • Briefpapier
  • Overige items met belettering

Het mooie van een professionele huisstijl is dat jij je overal professioneel kunt vertegenwoordigen. Het is gebleken dat bezoekers hier veel waarde aan hechten.

Lijkt het je lastig om een eigen style neer te zetten? Samen met BURO210 is dat niet zo. Wij halen jouw creativiteit naar boven! Kom jij dit bij ons testen? Neem dan snel contact op!

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief