Hoe wij het perfecte plaatje kunnen creëren?

Simpel, door goed te luisteren naar jouw wensen. Tijdens de startvergadering is er volop ruimte om samen te brainstormen en voorzien we je graag van gepast advies. Jij geeft aan wat je mooi en belangrijk vindt en wij adviseren in wat wel en wat niet werkt in de praktijk. Onze grafisch ontwerpers maken alle ontwerpen speciaal op maat. Ieder ontwerp is uniek, omdat jij er je eigen draai aan geeft.

Beleving en structuur

Ze zeggen wel eens, je valt op het uiterlijk maar je wordt verliefd op het innerlijk. Eigenlijk is dat bij websites net zo. Niet alleen de creatieve kant komt naar boven, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. Onze ontwerpers en projectbegeleiders zorgen altijd voor het juiste advies, de website moet er niet alleen goed uitzien, hij moet ook makkelijk en duidelijk zijn voor de bezoeker. Er is niets vervelender dan een website waar je door de bomen het bos niet meer ziet.

Overzicht, dat is wat je wil! En daarom zorgen wij voor de juiste balans in de website. Zoals je ziet is niet alleen de creatieve kant belangrijk, we kijken natuurlijk ook naar het technische gedeelte. We combineren beleving met structuur, twee essentiële begrippen als het gaat om je website.

Beginnen jouw creatieve hersenen al te kraken? Die van ons wel!
Neem anders alvast een kijkje in ons portfolio voor meer inspiratie.

Logo en huisstijl

Zou jij graag een logo en/of huisstijl willen laten ontwikkelen of wil je gewoon een frisse wind laten waaien door de huidige stijl? Dan zit je bij ons gebakken! Wij hebben namelijk genoeg creatieve mensen die jou hierbij kunnen helpen. Jij leert van ons maar wij leren ook van jou en vinden het ontzettend leuk om jouw ideeën te horen. Wat is de drive achter je bedrijf? Welke style versterkt jouw boodschap en welke kleuren schreeuwen helemaal, dit zijn wij! Wij helpen je graag om het creatieve in jou naar boven te brengen zodat we samen een uniek en eigen product neer kunnen zetten. Jouw eigen idee. Wij vertalen het alleen naar het ontwerp. Van logo tot aan visitekaartjes, banners, briefpapier en enveloppen. Wij zijn van alle markten thuis.

Lees meer

 

On- en offline

Hoe kan je nu een goede eerste indruk achter laten als je huisstijl niet blijft hangen? Deze vraag is online misschien nog wel belangrijker dan offline. Iedereen op het internet doet zijn best om op te vallen maar hoe zorg je er dan voor dat juist jij niet wordt vergeten? Omdat het internet en de online wereld onze specialiteit is, kunnen wij je hier goed bij ondersteunen. Wij kunnen een strakke huisstijl neerzetten die zowel on- als offline goed tot zijn recht komt. Ook een restyle van een bestaand logo kan soms handig zijn om online net even wat krachtiger over te kunnen komen. Je website is je online visitekaartje en daar moet je mee kunnen knallen!

Benieuwd wie je al voor gingen of gewoon naar nieuwsgierig geworden naar BURO210 en ons werk? Neem dan snel contact op!

Bekijk onze klanten

 

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief