Een professionele Website.

  • Ontwerp op maat
  • Mobiel vriendelijk
  • Eenvoudig zelf beheren
  • Fixed price!
  • WordPress CMS

informatie aanvragen

Een goed werkende website!

Vertel jij met trots over jouw bedrijf op een verjaardag? Dan wil jij natuurlijk ook trots kunnen doorverwijzen naar je eigen website! Want ja, je eigen online visitekaartje, wie wil dat nu niet?

Omdat tegenwoordig bijna ieder bedrijf voorzien is van een website, is het lastig om nog op te vallen. Waar moet je rekening mee houden en waar wordt nu vooral op gelet door een bezoeker? Wat vindt mijn bezoeker prettig en wat niet? Ga ik qua styling voor uitbundig of juist voor eenvoud? En hoe zit dat eigenlijk met de indeling? Wij van BURO210 hebben de ervaring om ervoor te zorgen dat jij een goeie website kan neerzetten die ook nog eens op zal vallen binnen jouw branche.

Kimberly

Projectbegeleider websites

Mijn uitdaging is om ervoor te zorgen dat iedere website er online op zijn best uit komt te zien. Iedere klant en iedere site is uniek, dat maakt het werk juist zo leuk!

kimberly@buro210.nl

ontwerp op maat

Hoe doen we dat?

Bijvoorbeeld door een ontwerp op maat neer te zetten. Wanneer we alle eerder gestelde vragen samen met jou hebben beantwoord kunnen wij ervoor zorgen dat jij een geheel eigen design krijgt. Bedoelen we met een ontwerp op maat dan ook echt een ontwerp op maat?
Ja zeker! Geen wens is ons te gek! Natuurlijk zorgen we wel voor wat functioneel advies, want een mooi ontwerp moet natuurlijk ook goed werken bij de bezoeker.

 Benieuwd naar meer?

wordpress logo

Waarmee doen we dat?

Wij werken graag met WordPress. Waarom? Omdat de naam het eigenlijk al verklapt. Word als in Microsoft Word, een simpelere manier van beheren bestaat er dus eigenlijk niet! Voeg pagina’s toe in een handomdraai en verander zovaak als je wilt de afbeeldingen.

WordPress is een gebruiksvriendelijk systeem waar jij absoluut goed mee overweg kan.

Benieuwd naar meer?

 

Google vriendelijk ontwikkelen

Jouw website kan mooi en functioneel zijn maar wanneer de site niet goed gevonden wordt in Google, dan heb je een probleem. Hoe komen de bezoekers er dan achter dat jij precies kan bieden waar zij naar op zoek zijn? Een Google vriendelijke website, daar begint het allemaal mee. Wij helpen jou natuurlijk graag bij het vindbaar maken van je website. Wist je dat ook jij hier een steentje aan kan bijdragen?

Benieuwd hoe?

 

Zij gingen je voor

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief