Bepaal de verzendkosten voor de webshop

Bij een webshop is het van belang om verschillende verzendmethodes te hanteren. Daarbij moet je ook rekening houden met de verzendkosten. Als je de verzendmethodes en verzendkosten gaat bepalen is het goed om te kijken hoe andere webshops er mee om gaan.

Standaard zijn er een aantal mogelijkheden voor het instellen van de verzendkosten:

  • Vast bedrag of gratis verzending
  • Vast bedrag, boven €.. gratis verzending
  • Verzendkosten op basis van gewicht
  • Verzendkosten instellen per land

Naast de standaard instellingen is er veel mogelijk in Magento betreft de verzendkosten. Heb jij speciale wensen? Vertel het ons! Samen gaan we op zoek naar de beste instellingen voor de verzendkosten in jouw webshop. Niet alleen voor de verzendkosten zijn vele mogelijkheden, dit geldt ook voor de betaalmethoden.

Producten verzenden

Als er een bestelling geplaatst is, willen we natuurlijk ook dat deze verzonden wordt. In Magento kun je gemakkelijk en overzichtelijk je bestellingen verwerken. Je kunt gebruik maken van de standaard. Je kunt aan jouw bezoekers een melding sturen wanneer hun bestelling wordt verzonden. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld Track & Trace in de webshop te integreren. Dit gaat door middel van de PostNL extensie. Meer informatie op PostNL.nl

Fulfilment partij

Je kunt er voor kiezen om zelf de verzendingen van de bestellingen te verwerken. Als je zelf geen tijd hebt om dit te doen, kun je een samenwerking aan gaan met een fulfilment partij. Dit is een partij die jouw bestellingen verwerkt. Je kunt jouw voorraad bij die partij onderbrengen. Als er een bestelling geplaatst wordt, zorgen zij ervoor dat de bestelling bij de klant terecht komt.

Wil jij ook een professionele Magento webshop? Of wil je met ons brainstormen over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief