Kies de betaalmogelijkheden voor de webshop

Bij een webshop is het belangrijk dat de bezoekers veilig en gemakkelijk kunnen betalen. Met een Magento webshop is het mogelijk om diverse betaalmogelijkheden te koppelen. Zo kan er betaald worden via iDEAl, met een creditcard, op factuur, via PayPal, achteraf betalen en nog veel meer. Bij de check out kunnen mensen aangeven op welke manier zij willen betalen. Hieronder worden de meest gebruikte betaalmethodes kort toegelicht.

Veel voorkomende betaalmethodes

iDeal: Dit is het bekendste en meest gebruikte betaalsysteem in Nederland. Mensen kunnen gemakkelijk en vertrouwd afrekenen via hun eigen bank. Aangezien de transacties niet terug te halen zijn door de consument, is iDEAL een van de veiligste betaalmethodes.

Creditcard: Online betalen via een creditcard wordt wereldwijd gebruikt. VISA, MasterCard en American Express zijn de meest gebruikte creditcards. Voor jouw webshop heb je natuurlijk  de keuze om mensen via creditcard te laten betalen.

Op factuur: Als de bestelling gedaan wordt met de optie ‘op factuur’, ontvangen jouw klanten een overzichtelijke factuur vanuit Magento. In de back-end van de webshop kun je de status van de betaling zien.

PayPal: In Nederland wordt PayPal steeds populairder. PayPal werkt via e-mailadressen. Je hebt een account waar geld op staat, vanuit daar kunnen de bezoekers betalingen in jouw webshop doen.

Sofort banking: Een multinationale betaalmethode voor de webshop is Sofort banking. Betalen is mogelijk in verschillende valuta, jij ontvangt alles in euro’s. Sofort banking is een groeiende organisatie welke veilige internationale betalingen gemakkelijk afhandelt.

Per land betaalmethodes selecteren

Elk land heeft zijn eigen cultuur en gewoonten. Dat is ook zo als het gaat om betaalmethodes. In Nederland is iDEAL de meest gebruikte methode, maar in België is dat Mister Cash. Met een Magento webshop is het mogelijk om per land de betaalmethoden in te stellen. Hetzelfde geldt voor de verzendkosten, deze zijn ook per land in te stellen.

Payment Service Providers

Wanneer je één betaalmogelijkheid hebt, bijvoorbeeld iDEAL, kun je dit gemakkelijk bij de bank regelen. Als je ervoor kiest om meerdere betaalmogelijkheden op de webshop aan te bieden raden wij aan om dit via een Payment Service Provider te doen. Dit scheelt een hoop geregel. Een Payment Service Provider is een betrouwbare partij die meerdere betaalmogelijkheden biedt. Zelf zijn wij partner van de Payment Service Providers Sisow en Multisafepay.

Sisow: Sisow staat bekend om de gemakkelijke opstart en lage tarieven. Met een standaard plug-in kan Sisow aan de webshop gekoppeld worden. Je kunt zelf kiezen welke betaalmogelijkheden je aan de webshop via Sisow gekoppeld wilt hebben. Meer informatie op Sisow.nl

Multisafepay: Via Multisafepay kunnen vele betaalmethodes gekoppeld worden. Ook voor het buitenland is Multisafepay betrouwbaar. Via een standaard plug-in kan jouw Multisafepay account met opties aan de webshop gekoppeld worden. Meer informatie op Multisafepay.nl

Weet jij al welke betaalmethodes je op jouw webshop wilt?
Of wil je met ons sparren over de mogelijkheden? Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste betaalmethoden voor jouw Magento webshop. Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief