De techniek achter een magento webshop

Wil je een Magento webshop beginnen of heb je al een Magento webshop? Een fantastische keuze! Magento is wereldwijd het meest gebruikte platform voor webshops. Magento is gebruiksvriendelijk, toekomstgericht en niet te vergeten: Magento is een Open Source systeem. Open Source houdt onder andere in dat de rechten van de webshop volledig aan de kant van de klant liggen. Fijn toch!

 

De mogelijkheden van een Magento webshop

Magento is een groots systeem met vele mogelijkheden. Elke webshop is anders en heeft zijn eigen behoeftes. Hieronder hebben we verschillende kenmerken van Magento op een rijtje gezet.

  • Maatwerk design
  • Responsive webshop
  • Productweergave
  • Gemakkelijk bestellingen plaatsen
  • Betaalmethodes
  • Product verzending
  • Multishop

Wij zijn razend benieuwd naar jouw ideeën en helpen je graag om deze waar te maken.
Neem alvast een kijkje in ons portfolio of neem contact met ons op.

Informatie aanvragen >

Maatwerk design

Professioneel webshop-design op maat. We starten met een leeg vel. Samen met jou gaan we brainstormen om zo tot een mooi ontwerp te komen!

Responsive webshop

Iedereen is altijd en overal online! Zorg er voor dat jouw webshop geschikt is voor tablet en mobiel. Een responsive webshop zorgt er voor dat dit optimaal werkt.

Lees meer

 

Professionele product weergave

Een goede presentatie van jouw producten in de webshop is essentieel om zo veel mogelijk verkopen te genereren. Er zijn meerdere mogelijkheden om je product weergave gebruiksvriendelijk te maken. Zo kun je werken met de standaard filters van Magento of met uitgebreide filters. Ook kun je bezoekers zelf laten kiezen hoe zij willen sorteren en hoeveel producten zij in de weergave willen zien.

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Wie weet zit er wel een functie bij voor jou, bekijk alvast wat mogelijkheden.

Er kan nog meer!

Bestellingen plaatsen

Internet gebruikers zijn lui. Tegenwoordig is het aanbod groot. Kunnen ze het op de ene webshop niet vinden of werkt de webshop niet prettig? Dan gaan ze toch gewoon naar de volgende. Jouw bezoekers willen we daarom een goede ervaring op de webshop geven.

Betaalsystemen

Bij een webshop is het belangrijk dat de bezoekers veilig en gemakkelijk kunnen betalen. Met een Magento webshop is het mogelijk om diverse betaalmogelijkheden te koppelen.

Verzendmethodes

Bij een webshop is het van belang om verschillende verzendmethodes te hanteren. Daarbij moet je ook rekening houden met de verzendkosten. Als je de verzendmethodes en verzendkosten gaat bepalen is het goed om te kijken hoe andere webshops er mee om gaan.

Multishop

Als er meerdere webshops vanuit één back-end beheert worden, spreken we over een multishop. Veel ondernemers kiezen voor een multishop, omdat dit relatief makkelijk op te zetten is in vergelijking met een compleet nieuwe webshop.

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief