Updates & Beveiliging

De veiligheid van de webshop is erg belangrijk. Magento is een veel gebruikt Open Source systeem. Om de veiligheid en werking van de webshop te optimaliseren komen er regelmatig updates uit. Het is verstandig om regelmatig updates uit te voeren en de beveiliging van de webshop te controleren. Vind hier meer informatie over updates en beveiliging.

Hoe veilig is Magento eigenlijk?

De veiligheid en werking van de webshop zijn erg belangrijk. We willen voorkomen dat er fouten in de webshop zitten, bestellingen niet doorkomen, betalingen niet aankomen of meer van dit soort ongein. De webshop die inmiddels ontwikkeld is, moet goed blijven werken.

Magento is een zeer betrouwbaar en toekomstgericht systeem. Dit is de reden dat Magento het meest gebruikte platform wereldwijd is voor de opbouw en inrichting van webshops. Grote namen als Nike en PostNL maken dankbaar gebruik van het uitgebreide platform.

Doordat zoveel organisaties dagelijks met dit systeem in de weer zijn, worden foutjes of verbeteringen snel gevonden. Zodra er een lek gevonden is, wordt dit in de webshop weergeven als kritische melding. Zo ben jij als beheerder gelijk op de hoogte en kunnen we actie ondernemen. Het is namelijk noodzakelijk dat deze lekken zo snel mogelijk gedicht worden, zodat jouw webshop geen gevaar loopt. Jij kunt als beheerder dus zien wanneer er gevaar dreigt voor hacks. Uiteraard zijn wij hier ook attent op. We stellen onze klanten gelijk op de hoogte wanneer een lek naar boven komt.

Wij helpen je graag bij het bouwen en onderhouden van jouw webshop. Wil jij ook een professionele Magento webshop of wil je jouw webshop door ons na laten kijken? Neem dan contact met ons op.

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief