De webshop is klaar, en nu?

Als de webshop gebouwd is, wil je natuurlijk dat iedereen die kan zien! Er zijn een aantal dingen die je daarvoor nodig hebt. Bijvoorbeeld een domeinnaam en hosting.

Hosting van een Magento webshop

Hosting heeft te maken met de server waar de webshop op draait. Hosting betekent dat jouw website via een server in verbinding staat met het internet. Jouw webshop is niet zomaar een Word-document welke je gemakkelijk opslaat, het is een uitgebreid pakket. Belangrijk dat er een goede server voor gebruikt wordt. We willen dat de webshop snel is. Een langzame webshop is erg frustrerend en zorgt voor veel afhakers. We willen onze bezoekers zo goed mogelijk bedienen en een snelle webshop draagt daar aan bij.

Bij Buro210 bieden we twee opties: Een gedeelde server of een eigen server. We vertellen je graag meer over de voor- en nadelen.

Domeinnaam

Wat is een domeinnaam? Een domeinnaam kun je omschrijven als jouw adres online. Het is de URL die ervoor zorgt dat mensen op jouw webshop of website terecht komen. Bijvoorbeeld www.buro210.nl. Het registeren van een domeinnaam is belangrijk voor jouw webshop, aangezien deze ervoor zorgt dat er mensen op de webshop komen. Wij hebben een aantal tips bij het kiezen van de juiste domeinnaam:

  1. Houd het bij .nl of .com
  2. Makkelijke spelling
  3. Hoe korter hoe beter
  4. Unieke naam
  5. Gemakkelijk te onthouden

Heb je toch een domeinnaam waar spellingsfouten in gemaakt kunnen worden? Registreer dan ook de domeinnamen met spellingsfouten. Ook kun je meerdere extensies zoals .nl en .com naar dezelfde website sturen.

E-mail

Om een professionele uitstraling neer te zetten is het goed om een professioneel emailadres te gebruiken. Dit kan je bij je domeinnaam aanvragen. Hier zijn ook weer verschillende opties mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld info@buro210.nl aanvragen, maar ook support@buro210.nl. Bij een hosting pakket zitten meerdere emailadressen, wij maken de mailadressen naar wens voor je aan.

 Wil je een professionele webshop met hosting, email en een domeinnaam? Neem snel contact met ons op!

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief