Hosting van een Magento Webshop

Als de webshop gebouwd is, moet deze online gezet worden op een server. Dat wordt ook wel de hosting genoemd. Als jouw webshop online staat, kan het zijn dat je vragen hebt over bepaalde functionaliteiten, updates die doorgevoerd moeten worden of zaken die niet werken. Bij BURO210 hebben wij een behulpzame supportafdeling die je graag verder helpt!

Beheer

Hosting van een Magento Webshop.

Als de webshop gebouwd is, moet deze online gezet worden op een server. Dat wordt ook wel de hosting genoemd. Als jouw webshop online staat, kan het zijn dat je vragen hebt over bepaalde functionaliteiten, updates die doorgevoerd moeten worden of zaken die niet werken. Bij BURO210 hebben wij een behulpzame supportafdeling die je graag verder helpt! Lees meer over het beheer van je webshop.

Hosting, E-mail & Domeinnamen

De webshop moet je onderbrengen op een server, dat is de hosting. Je kunt zelf kiezen waar je de hosting onderbrengt. Bij BURO210 bieden we verschillende opties: een gedeelde of een eigen server. Welke server je nodig hebt is afhankelijk van de grote van de webshop. Ook heb je een domeinnaam nodig, zodat de mensen naar de webshop toe kunnen gaan. Daarnaast wil je ook een professioneel e-mailadres gekoppeld hebben aan je webshop. Dit alles kan BURO210 voor je regelen en we adviseren je graag als je niet weet hoe je dit moet aanpakken.

Lees meer

Updates & Beveiliging

Als jouw webshop online staat en je hebt bezoekers, wil je wel dat jouw webshop veilig is. Het is noodzakelijk om updates van Magento door te voeren om de veiligheid te waarborgen. Er zijn meerdere zaken waar je rekening mee moet houden. Onze supportafdeling helpt je hier graag bij.

Lees meer

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief