Google Vriendelijk

Zoals ondertussen bekend is, is BURO210 niet enkel een webbouwer, maar doen we meer dan dat. Zo houden we ons bezig met online marketing en dat zie je terug in ons werk. Dit begint bij het ontwerp van jouw webshop. Al in het prille begin houden we er rekening mee dat jouw webshop het wereldwijde web op gaat. Zo werken we veel met beeld, ‘ what you see is what you get’. Daarnaast houden we rekening met het gedrag van bezoekers. We proberen als het ware door de bril van de bezoeker van jouw webshop te kijken en zo te ontwerpen en te ontwikkelen.

Bereik je bezoeker

Het draait om deze bezoekers! We willen ze bereiken en voor ze klaar staan op precies het juiste moment. We kunnen vanuit ervaring spreken, het is een vak apart. Maar wel een heel leuk en interessant vak!

Ook in het coderen houden we rekening met de ‘wetjes en regeltjes’ waar je aan moet voldoen om goed in het boekje van Google te komen staan. Denk hierbij aan structuur en overzicht in het secuur coderen van de webshop.

Naast het ontwerp en de bouw van de webshop zijn uiteraard de teksten van uiterst belang. Houdt een aantal tips in gedachten bij het schrijven van de content van je website:

  • Wat heb jij te vertellen?
  • Teksten schrijven voor Google
  • Schrijf voor je bezoeker, niet voor Google!
  • Teksten laten schrijven door BURO210

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief