Een eigen identiteit

Je logo en huisstijl zijn een essentieel onderdeel van jouw webshop.
Ze zorgen er voor dat je een eigen identiteit krijgt en dat mensen je herkennen.

Je huidige logo en huisstijl een restyle geven? Of heb je nog geen logo en huisstijl? Geen probleem! Wij ontwerpen deze graag voor je.

Zo maken we jouw logo

Het logo zorgt voor herkenning en draagt bij aan de identiteit van jouw onderneming. Je kan het logo gebruiken voor op een visitekaartje, briefpapier, envelop, of orderbevestiging maar uiteraard ook voor de webshop.

De kleuren zijn erg bepalend voor de uitstraling. Elke kleur heeft zijn eigenschappen en betekenissen. Wanneer je een duidelijke voorkeur hebt voor een kleur kan dat uiteraard. Weet je nog niet helemaal welke kleur je wilt gebruiken? Geen paniek, wij helpen je bij het kiezen van de juiste  kleur en maken verschillende voorstellen. Als de kleuren zijn bepaald, gaan we verder met de vormen en lettertypes. Een logo kan van alles zijn. Dit kan een groot beeldmerk met tekst zijn, maar ook een logo met alleen letters. Een beeldmerk kan een element zijn dat centraal staat voor jouw werkzaamheden. Dit kunnen letters bij elkaar zijn of een vorm die weer anders tot stand is gekomen.

Wij laten graag ons creatieve team van grafische vormgevers los op het logo en maken verschillende voorstellen. Als er een logo is kan dit gebruikt worden in de huisstijl. Het logo wordt uiteraard ook gebruikt op de webshop. Samen met de kleuren en de huisstijl zorgen ze voor herkenning en een professionele uitstraling.

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief