Beleving in het design van jouw webshop

Een eerste indruk maak je maar één keer. Met het design van jouw webshop zorg je ervoor dat je de sfeer van jouw bedrijf tot uiting laat komen bij jouw online bezoekers. Een goed design zorgt voor de juiste beleving, wat uiteindelijk tot gevolg heeft dat men eerder over gaat tot een aankoop. Maar hoe kom je nu tot zo’n goed design?

Een webshop in teken van de strategie

Je bent bij ons niet zomaar een klant! Wij zien onszelf als samenwerkingspartners of zelfs als collega’s. Je vertelt ons al je plannen en wat de doelstellingen van de webshop uiteindelijk zullen zijn. BURO210 denkt mee over de functionaliteiten die de webshop moet bevatten en adviseert over de techniek van de Magento webshop. Daarnaast maken wij een ontwerp speciaal naar al jouw wensen.

Ontwerpen op maat

Het design van jouw webshop wordt op maat gemaakt. In de brainstormsessie gooien we alle ideeën op tafel en bespreken we de mogelijkheden. We hebben het over de juiste uitstraling, kleuren, lettertypes en vormen. We beginnen met een leeg vel en stap voor stap wordt een professioneel ontwerp opgebouwd. Achter elk element zit een gedachtegang. Met jouw kennis van het product en de doelgroep en daarbij onze ervaring en kunde in grafische vormgeving, kunnen wij zorgen voor een maatwerk design voor jouw webshop. Een webshop moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Daarom maakt ons team van grafische vormgevers altijd een webshopdesign dat mooi is maar ook gemakkelijk te gebruiken is voor (potentiële) klanten. De gebruiksvriendelijkheid is belangrijk om jouw bezoekers de juiste ervaring te geven op de webshop.

Precies weten hoe wij de webshop opbouwen? Bekijk onze werkwijze.

Logo en huisstijl

Heb je al een logo en huisstijl? Wij zorgen ervoor dat deze behouden wordt in het webshopdesign. Of begin je net met ondernemen en is er nog geen logo en huisstijl? Of wil je graag je huidige logo en huisstijl veranderen of restylen? Geen probleem! Ons team van grafische vormgevers ontwerpt graag een nieuwe logo voor je en laten dit terugkomen in de huisstijl van jouw bedrijf en webshop.

Lees meer

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief