Een professionele magento webshop

  • Ontwerp op maat
  • Mobielvriendelijk
  • Eenvoudig zelf beheren
  • Google vriendelijke techniek
  • Fixed price
  • Certified Magento ontwikkelaars

Informatie aanvragen

Verkopen online, net zo makkelijk

Online zaken doen is populairder dan ooit, maar het genereren van online verkopen is een vak apart. Het vergt een andere aanpak dan die we gewend zijn in een fysieke winkel of showroom. BURO210 helpt je graag bij het opbouwen van online succes, we steken de koppen bij elkaar en gaan aan de slag. Ons creatieve design team ontwerpt de webshop zo dat iedereen meegenomen wordt in de sfeer van de webshop, er wordt niet alleen gekeken naar wat we mooi vinden maar veel belangrijker: naar wat werkt. Daarnaast hebben we Certificated Magento developers in huis die de webshop ontwikkelen.

I’ve got the feeling

Bezoekers moeten een goed gevoel krijgen bij je webshop, wat ervoor zorgt dat er vertrouwen en gunning ontstaat. Zo zal een bezoeker een koper worden. Dit betekent dat de webshop de juiste snaar moet raken door middel van het slim inspelen op behoefte. Om voor elkaar te krijgen dat men bestelt zijn de volgende factoren in de webshop erg belangrijk: structuur en beleving. Deze combinatie fascineert BURO210, en om deze reden hebben we er ons vak van gemaakt. Wij denken met je mee, we kunnen snel schakelen en hebben 10 jaar ervaring waar we trots op mogen zijn.

Kimberly

Projectbegeleider websites

Mijn uitdaging is om ervoor te zorgen dat iedere website er online op zijn best uit komt te zien. Iedere klant en iedere site is uniek, dat maakt het werk juist zo leuk!

kimberly@buro210.nl

Google vriendelijk ontwikkelen

Zoals ondertussen bekend is, is BURO210 niet enkel een webbouwer maar doen we meer dan dat. Zo houden we ons bezig met online marketing en dat zie je terug in ons werk. Dit begint bij het ontwerp van jouw webshop. Al in het prille begin houden we er rekening mee dat jouw webshop het wereldwijde web op gaat en dat daar ‘o-zo-luie-bezoekers’ rondzwerven. Die het liefst direct vinden waar ze naar op zoek waren. Zo werken we veel met beeld, ‘ what you see is what you get’. Daarnaast houden we rekening met het gedrag van bezoekers. We proberen als het ware door de bril van de bezoeker te kijken en zo jouw webshop SEO vriendelijk te ontwerpen en te ontwikkelen.

Lees meer

Zij gingen je voor

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief