Weet de weg online

Wie zijn we eigenlijk? En wat maakt ons nu anders? BURO210 is een internetbureau, we werken met passie aan de toekomst van het bedrijfsleven. Want hoe je het ook wendt of keert, steeds meer zaken spelen zich online af. En de ontwikkelingen gaan razendsnel… Gelukkig zijn wij van BURO210 de nuchtere rots in de branding waar je altijd op terug kan vallen. Geen ontwikkeling is ons te snel af, wij houden alles voor je bij!

We hebben ruim 10 jaar ervaring en staan met 38 collega’s klaar om bedrijven online de weg te wijzen. Onze kracht zit in ons team, iedereen heeft zijn eigen expertise, we doen wat we leuk vinden en dat zie je terug in ons werk. Een combinatie van strategie, creativiteit en techniek. De juiste ingrediënten om kwalitatieve en degelijke websites en webshops te ontwikkelen. Daarnaast helpen wij bedrijven om de juiste online marketingstrategie neer te zetten en uit te voeren.

En niet te vergeten, we zijn gevestigd in Stolwijk. Juist dit punt maakt ons anders. Zowel de mentaliteit als de werkwijze zijn afgestemd op een doelgroep die we uitermate interessant vinden. Namelijk de bedrijven binnen ons mooie Nederland die houden van duidelijke taal, transparantie en persoonlijk contact. Iets wat anno 2020 nog maar moeilijk te vinden is.

Kortom, aarzel niet om ons een belletje te geven. We plannen graag een afspraak met je in om,
onder het genot van een goeie bak koffie, het gesprek aan te gaan.

Wie het internet op wil moet het goed doen of helemaal niet doen  #datvindtBURO210

Onze kernwaarden

We houden van snel schakelen en een snelle aanpak, zo houden we de snelle ontwikkelingen makkelijk bij

We werken op maat, aan de hand van jouw wensen stel jij een totaal eigen product samen

We houden van duidelijke en heldere communicatie, lange lijnen daar zijn wij niet zo van

No nonsense, we zeggen wat we doen & we doen wat we zeggen. Daar kun je op bouwen

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief