WEA Gouda

WEA is een professioneel accountantskantoor waar alle specialismen aanwezig zijn. Met 18 kantoren verspreid over west Nederland behoren zij tot de grotere accountantskantoren. Voor de locatie Gouda mochten wij de website maken! Waarin duidelijk is dat zij op alle vlakken kunnen bedienen. Het resultaat; kracht en ervaring. Door het kleurgebruik en de menustructuur.

Link naar de website: https://www.weagouda.nl/

WEA heeft naast WEA Gouda ook nog twee andere bedrijven namelijk Zakenraad en OptionsGouda. Ook voor deze twee bedrijven mochten we een website bouwen. Om de eenheid tussen de drie bedrijven te behouden, hebben we de website van WEA gekopieerd en met behulp van andere kleuren twee nieuwe websites neergezet. De websites vind je ook terug in de header.

Onder de header is een duidelijke menustructuur de de belangrijkste menu items bevat zoals diensten, over ons en contact. Het leuke aan de website van WEA is dat we de diensten niet als uitklapmenu onder diensten hebben neergezet.  In de website is een duidelijk tweede navigatiemenu opgenomen met alle diensten. Hierdoor wordt zichtbaar waarmee WEA kan ontzorgen, wat de kennis en specialiteiten van de diensten zijn en met wie je daarover contact kunt opnemen.

Harm: ”Ook zijn er aan de website van WEA Gouda extra onderdelen als tabblad toegevoegd zoals een onderdeel Zakenraad en OptionsGouda. Gestyled zoals de website van WEA, maar toch anders in kleurgebruik en design. Een leuke uitdaging om te bouwen!”

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief