Veldhuyzen Kaas

Een dynamische website waar échte beleving de belangrijkste speler is. Familiebedrijf Veldhuyzen kaas is al sinds 1884 een groothandel is voor Nederlandse kaasspecialiteiten. Bij de nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Er zijn niet alleen nieuwe etiketten voor de kazen ontworpen maar er zijn ook nieuwe filmpjes gemaakt waarin de beleving ook weer centraal stond.

Bekijk de website op: www.veldhuyzenkaas.nl 

Stap voor stap

Bij een dynamisch en vooral grafisch sterk ontwerp is het belangrijk dat je de basis goed voor elkaar hebt. Samen met de heren van Veldhuyzen Kaas hebben wij daarom een functioneel ontwerp gemaakt waarmee we eerst op de indeling van de site konden focussen. Daarna zijn wij gaan focussen op het grafische gedeelte. Toen het toffe, nieuwe ontwerp eenmaal stond, hebben wij extra modules en effecten aan de website toegevoegd. Zo hebben we onder andere een parallax, zoomeffect en een live-filter toegevoegd. Door de juiste combinatie tussen de grafische vormgeving en bepaalde maatwerk modules hebben wij de dynamische website kunnen creëren die Veldhuyzen Kaas graag wilde zien.

De professionele foto’s en video’s hebben ons vaak doen watertanden tijdens dit project. We vonden het gaaf om door middel van verschillende effecten dit ontwerp tot leven te brengen.

Heilke de Heer

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief