Van Beynum

Wat doe je als je jouw lokale bekendheid wilt vergroten? Je moet binnen een bepaalde straal gaan adverteren. Dit kun je heel goed doen met Facebook Advertising. Autodealer Van Beynum met een grote bekendheid in Woerden en Gouda & omstreken, wilde graag een grotere bekendheid binnen de regio door meer likes te genereren op Facebook. Facebook is een goed kanaal om (potentiële) klanten te bereiken, omdat je heel erg specifiek kunt segmenteren.

https://www.facebook.com/VanBeynumAutogroep/

Houd klanten vast

Voor Van Beynum verzorgen wij een groot deel van de advertising die zij doen op Facebook. Samen bespreken we doelen die zij willen behalen met bepaalde acties. Vervolgens adviseren we over een aanpak en voeren de werkzaamheden uit. Zowel de vormgeving als het daadwerkelijk plaatsen van de advertenties nemen wij voor onze rekening.

Een evaluatie na afloop van de campagne hoort er natuurlijk ook bij. Zo weet Van Beynum wat de campagnes opleveren en kunnen wij leren van de campagnes, zodat de volgende campagne nog beter verloopt.

Facebook wordt door velen gebruikt als entertainmentkanaal. Het is niet makkelijk om ervoor te zorgen dat bezoekers overgehaald worden om de pagina te liken.  Erg gaaf om te zien dat onze campagnes voor Van Beynum leiden tot de resultaten waar zij naar op zoek zijn!

Arlette de Haan

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief