The Store Woerden

Net als bij Style Woerden, is ook The Store Woerden een bekende winkel / naam in de regio. Dit is logisch wanneer je meer dan 180 duizend likes op Facebook telt. Gedurende het project is er een intensieve samenwerking ontstaan tussen onze developers en de klant. Samen is het ons gelukt om een mooi eindproduct neer te zetten, een eindproduct dat nog meer bezoekers en bestellingen aan zal gaan kunnen in de toekomst!

Benieuwd naar het eindresultaat: https://thestorewoerden.nl/

Met meer dan 8000 producten was het een grote uitdaging om alle producten goed te importeren van WordPress naar Magento 2. Waar bij WordPress de maten als een product met verschillende variabelen worden gezien, ziet Magento 2 de maten als verschillende producten. Met behulp van een speciale manier van importeren lukte het om alle producten om te zetten en hebben we vervolgens het geïmporteerd in de nieuwe Magento omgeving.

Kimberly: Werken voor een bedrijf waar iedereen in de regio weleens van heeft gehoord, dat maakt een project leuk en tegelijkertijd uitdagend! Samen met ons team ben ik enorm trots op het eindresultaat.

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief