STV Lekstreek

Schaatstrainingsvereniging Lekstreek is in 1965 ontstaan op initiatief van enkele sportmensen uit de Krimpenerwaard. (Ja, je leest het goed: de omgeving waar BURO210 gestationeerd is) Door de jaren heen is STV Lekstreek een vereniging gebleken, waaruit vele sportieve successen zijn ontstaan. Het vermelden waard zijn de Landelijke, Europese en Wereldtitels, de Olympische medailles, wereldrecords en werelduurrecords van Hein Vergeer, Leo Visser en Jan en Ineke Kooiman, Hein Otterspeer, Patrick Roest en Erik Jan Kooiman. In 2018 werd STV Lekstreek Nederlands Kampioen Clubs. Link naar website: https://stvlekstreek.nl/

Nieuws, trainingen, uitslagen, foto’s, video’s en algemene informatie over STV Lekstreek moesten allemaal samenkomen op één website. Doormiddel van duidelijke blokken en kleurverschillen is het een overzichtelijk geheel geworden.

Het was leuk om voor een lokale vereniging aan de slag te mogen. Tegelijkertijd stonden we verbaasd van de titels die voortgekomen zijn uit deze vereniging. Zoals uit bovenstaande blijkt, is STV Lekstreek een bloeiende vereniging.

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief