Sign Framing

Deze leverancier van binnen- en buitenreclame had hulp nodig bij het online presenteren van hun producten en diensten. Signframing maakt allerlei producten op het gebied van reclame, zoals spandoeken, gevel- en reclame borden. Op de website is het daarom van belang om alle verschillende producten op de juiste manier op te laten vallen.

Bekijk de website op:
www.signframing.nl/

Show what you got!

Bij het ontwikkelen van deze website is er rekening gehouden met de presentatie van producten. Je vindt in het menu niet alleen de producten terug, maar ook in de vorm van projecten laten we op de website zien wat Signframing kan. Met een speciale projectmodule kunnen afgeronde projecten op de website geplaatst worden. Conversie op de website is erg belangrijk voor deze klant. Bij het ontwerp en het kleurgebruik hebben we hier dan ook rekening mee gehouden. Zo gebruiken we veel buttons en opvallende kleuren voor de belangrijke onderdelen van de website.

 Voor deze klant hebben we niet alleen een website ontwikkeld, maar ook een nieuwe webshop: Be One (link naar Be One webshop project) Dit project vind je ook terug bij onze klanten.

Voor deze klant hebben we een website en een webshop mogen ontwikkelen. Fantastisch dat deze klant zoveel vertrouwen in ons stelt en dat we dit met twee mooie eindproducten hebben waar gemaakt.

Kimberly van den Hoek

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief