Rijwielpaleis Bilthoven

Of je nu houdt van gebergten, natuur, een simpel stadsleven of toch meer een drang naar snelheid hebt; voor elke situatie is er een fiets! Dat straalt Rijwielpaleis uit met hun kernwaarden ‘jong’, ‘energiek’ en ‘leven’. En dit hebben wij gereflecteerd in hun website zodat mensen, jong en oud, zich aangetrokken voelen door de kunst van het fietsen.

Link naar de website :
https://www.rijwielpaleis.nl/

Een website moet je imago uitstralen. Wat de website van Rijwielpaleis Bilthoven uit moest stralen was 'energie, jong en ruig'. Door de combinatie van de kleuren zwart en geel en het ruwe beton structuur op de achtergrond was de toon van het ontwerp gezet. 
Om de klant een gevoel van herkenning te geven als ze langskomen in de winkel, hebben we gebruik gemaakt van veel sfeerfoto’s van de winkel. Dit in combinatie met alle informatie over de fietsen, de verkrijgbare merken en de crew geeft het een volledig beeld van het Rijwielpaleis. Toch nog vragen? De knop om contact te leggen is altijd dichtbij.

Harm : Hoe verwerk je in een oogopslag alle merken en producten waarvan Rijwielpaleis Bilthoven dealer is? Door op de homepagina een carrousel te verwerken met alle logo’s!
De carrousel draait uit zichzelf door, waardoor je er een onbeperkt aantal logo’s in kan verwerken. Wat was dit een leuke klus!

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief