Qquest

Een website maken voor een bedrijf met verschillende doelgroepen! Voor Qquest was dit noodzakelijk. Zij werven ervaren consultants en jong ICT talent om op te leiden, om hen vervolgens onder te brengen bij opdrachtgevers. Wij hebben een website ontwikkeld met verschillende categorieën en een ontwerp dat uiteenlopende groepen aanspreekt.

Bekijk de website op:
http://www.qquest.nl/

Ontwerp en navigatie op de website

Met het ontwerp en de ontwikkeling van de website hebben we rekening gehouden met het uiteindelijke doel: Verschillende doelgroepen aanspreken met één website. Vooral bij het ontwerp van de homepagina is rekening gehouden met de verschillende doelgroepen. Zo kun je op de homepagina direct kiezen naar welk deel van de website je wilt navigeren. Ben je een werkgever of juist op zoek naar werk? Met één klik kom je op de juiste pagina’s van de website. Daarnaast zie je ook duidelijk de aansprekende factor in de site door het gebruik van de cases. Zo hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk mensen aan te spreken.

Bij het ontwerp en de uitstraling van de website horen ook de afbeeldingen die je op de website gebruikt. Authentieke afbeeldingen en foto’s geven de website een unieke en persoonlijke uitstraling. Voor Qquest is onze fotograaf op locatie geweest om deze authentieke beelden vast te leggen.

Een uitdaging om verschillende doelgroepen aan te spreken met het ontwerp. Maar wij gaan geen uitdaging uit de weg! Tot tevredenheid van deze klant.

Marlies de Gier

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief