Promen

Promen heeft zeker in de zomermaanden heel veel vacatures. Het was voor Promen soms lastig om alle vacatures in te vullen en nieuw personeel aan te spreken. Voor BURO210 een hele uitdaging: een manier verzinnen waardoor Promen genoeg nieuw personeel kan aannemen.

Bekijk de website op:
www.werkenbijpromen.nl

Dit project heeft BURO210 van A tot Z vormgegeven. Het project bestaat uit verschillende onderdelen. Eerst hebben we een nieuwe website gemaakt. Op deze website verschijnen de vacatures die Promen heeft. Om ervoor te zorgen dat deze site ook daadwerkelijk bezocht wordt hebben we een Facebookpagina opgezet voor Promen. De Facebookpagina en de site kunnen natuurlijk niet leeg zijn. Onze fotograaf heeft vele foto’s en video’s gemaakt bij Promen op locatie. Het resultaat? Een prachtige Facebookpagina die gekoppeld is aan een prachtige website. Laat maar komen die nieuwe werknemers!

Een speciale vacature site gebouwd om actief verschillende vacatures te kunnen promoten op Facebook. Dit heeft geresulteerd in een leuke samenwerking tussen de website en de Online Marketing afdeling.

Kimberly van den Hoek

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief