Phonedokter.nl

Een telefoonreparatiebedrijf dat door heel Nederland actief is moet natuurlijk een goedwerkende site hebben. Phonedokter.nl heeft ons gevraagd om hun een nieuwe site te maken. Omdat de site een groot aanbod heeft, die allemaal verdeeld zijn in drie categorieën was dit een flinke uitdaging!

Bekijk de webshop hier:
www.phonedokter.nl

Om de drie verschillende categorieën duidelijk te verdelen zijn we begonnen met het maken van drie verschillende balken: reparaties, onderdelen en accessoires. Binnen al deze categorien kunnen verschillende acties plaatsvinden zoals:  een afspraak maken, je toestel opsturen, de haal- en brengservice of bestellen van producten via de webshop. Om de afspraken zo overzichtelijk mogelijk te houden hebben we de koppeling gemaakt met het eigen systeem. Om ervoor te zorgen dat de klanten altijd weten of er een Phonedokter.nl in de buurt is kunnen ze gemakkelijk de dealer locator raadplegen. Zo kan de Phonedokter.nl in heel Nederland zijn klanten van dienst zijn.

Het is gaaf om ons online steentje bij te kunnen dragen bij deze ambitieuze club door middel van een professionele webshop.

Raymon de Gast

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl





Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief