B-One

Hoe zorg je ervoor dat je al jouw producten goed tentoonstelt met de bijpassende prijzen en mogelijkheden? B-One levert verschillende buizen en buiskoppelingen. Ze kregen veel vragen over hun aanbod, prijzen en mogelijkheden. Tijd voor een professionele webshop! In de nieuwe shop kunnen producten gemakkelijk besteld worden met verschillende afmetingen en combinaties. De prijzen worden automatisch berekend zodat klanten weten waar ze aan toe zijn.

Bekijk de webshop op: www.b-onebv.nl

 

Op maat bestellen

De buizen kunnen, op de millimeter nauwkeurig, op maat besteld worden. De prijs van de buizen wordt automatisch berekend. In de calculatie is rekening gehouden met de standaard afmeting van de buis en het aantal zaagsnedes. Deze handige functie hebben wij zo gebouwd dat dit voor elk product gemakkelijk te beheren is door B-One.

Bestellen per stuk en per doos
Zoals veel producten worden de buiskoppelingen in dozen verpakt. De verkoop is zowel mogelijk per stuk als per doos. Zo kan er op de webshop ook per stuk en per doos besteld worden. Per product kan de prijs per stuk en per doos worden ingevoerd. Dit staat duidelijk naast elkaar zodat het bestellen zo makkelijk en transparant mogelijk is.

Tussen wensen en technische mogelijkheden zit wel eens een grijs gebied. Dit hebben we goed samen kunnen voegen op de webshop van B-one.

Raymon de Gast

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief