Ongedierte Winkel

Het is van groot belang om een webshop regelmatig te vernieuwen, zodat je op blijft vallen in de massa! De webshop was aan vernieuwing toe. De versie van Magento liep achter en het design kon ook wel een opfrisser gebruiken. Samen met de klant hebben we alle ideeën op tafel gegooid. De producten worden naast de webshop ook op Google shopping gepresenteerd.

Bekijk de webshop op: www.ongediertewinkel.nl

Compleet nieuwe shop zonder moeite

Door de update van Magento is de webshop weer als nieuw. Door het nieuwe design is ook de uitstraling helemaal van deze tijd. Alle producten, teksten, klanten en bestellingen blijven behouden. De vulling van de nieuwe webshop was dus een fluitje van een cent. Uiteindelijk is er een compleet nieuwe webshop, waarbij alle belangrijke gegevens van de vorige webshop behouden zijn.

Google Shopping
Ongediertewinkel.nl wil zoveel mogelijk potentiële klanten naar de webshop krijgen. Tegenwoordig is alles online te vinden en vergelijken mensen de producten voordat ze daadwerkelijk een online aankoop doen. Google Shopping is daar een goede tool voor. De webshop ongediertewinkel.nl heeft een rechtstreekse koppeling met Google Shopping. Geen gedoe en alles up to date!

In het offertetraject waren we de enige partij die een update inclusief een nieuw ontwerp adviseerde. Door onderscheidend en eerlijk te adviseren is ons de klus gegund. Het resultaat mag er zijn.

Matthijs Pennewaard

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief