MR Cheese

Een klassiek hollands product; welke nederlander heeft geen kaas in de koelkast? Maar ook online mag een oer hollands product zijn weg vinden! Daar hebben wij de ondernemers van Mr. cheese bij geholpen. We ontwikkelde de huisstijl én de website en hebben de kaaswereld echt in een geheel nieuw jasje gestoken. We nemen je graag mee door deze leuke website.

Link naar de website: https://mrcheese.nl/

Tijdens de start van het ontwerp was er alleen maar een naam ‘Mr. Cheese’ bekend. Aan ons de taak om het hele concept van Mr. Cheese uit te denken! Dus toverden we de naam om tot een echt ‘mannetje’ waar iedereen zich in zal herkennen. Het resulteerde in een logo als een 'emoticon', compleet met mustache! Het voordeel van een geheel nieuwe huisstijl ontwerpen en vervolgens de website, is dat er dezelfde ontwerper achter zit. Dit zie je terug in de site!

Kimberly: Mr. Cheese had alleen nog maar een bedrijfsnaam en heel veel ideeën. Samen met het team hebben we dit vertaald naar mooie huisstijl en een prachtige webshop. Wij zijn trots op het eindresultaat!

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief