Mapper

Ontwerp, indeling en content komt samen! Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod was de voornaamste taak van de nieuwe website voor Mapper Lithography. Mapper Lithography is van oorsprong een heel technisch bedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkelingen rondom de microchipindustrie. Omdat dit een zeer specifiek vakgebied is, is het werven van personeel daarom ook zeker niet vanzelfsprekend. De website moest daarom op verschillende manieren aansprekend zijn.

Bekijk de website op:
www.workingatmapper.com

 

Vacaturemodule

Binnen deze site is er rekening gehouden met alle belangrijke elementen en hebben we een uitgebreide vacaturemodule neergezet. De vacaturemodule kan vanuit verschillende kanten worden benaderd.  Zo kun je aangeven of je wil filteren op opleidingsniveau, carrièreniveau of op het gebied van discipline. Voor iedere gebruiker hebben we zo een eigen ingang gecreëerd.

De vacaturemodule staat gekoppeld aan het vacaturesysteem van Mapper Lithography, zodat zij alle vacatures maar eenmalig hoeven in te voeren in het systeem. Alles wordt live gestreamed naar de website, handig toch! Naast dat deze website vooral erg technisch is qua inhoud en functies, is het bovenal ook nog eens een mooie site om te zien.

 

Het was een mooie klus om een op maat gemaakte vacaturemodule te ontwikkelen en om dit bedrijf te kunnen helpen met dit vraagstuk. Fijn om te zien dat de klant tevreden is met het eindresultaat!

Willem de Wolf

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief