Make up by Tatou

‘Less is more’ zeggen ze wel eens, nou bij Make up by Tatou niet! De webshop is een uitdagend en betaalbaar make-up walhalla voor een jonge doelgroep. Het design moet daar natuurlijk bij aansluiten. Samen met de klant zijn we op zoek gegaan naar een onderscheidend design voor de webshop. Zij de kennis van de doelgroep en het product, wij de kunde van ontwerp en design.

Nieuwsgierig geworden?  www.makeupbytatou.nl 

 

Sure, my life is’nt perfect but my webshop is

Steeds meer fysieke winkels openen een webshop. Jezelf onderscheiden wordt steeds belangrijker. Het design en de beleving op de webshop spelen daar een grote rol in. Voor Make up by Tatou hebben wij de webshop op maat ontworpen. Door middel van leuke quotes en foto’s is het een echte beleving om te shoppen op de webshop van Make up by Tatou.

Een kijkje achter de schermen
Make up by Tatou is een enthousiaste club met passie voor het vak. Niet elke klant is in de gelegenheid om dit in de winkel te ervaren. Daarom geven ze graag een kijkje achter de schermen op hun Instagram account. Op de webshop worden deze posts realtime weergegeven.

Het was een leuke uitdaging om het enthousiasme en de drive van de klant te vertalen naar een onderscheidend design. Tijdens de designfase ging het echt om de details.

Marlies de Gier

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief