Juwelier van Willegen

Als je een webshop hebt, wil je hier zo veel mogelijk verkopen genereren. Er zijn tegenwoordig online zo veel aanbieders, dat je veel moeite moet doen om hoog in de Google resultaten te komen staan. Deze moeite kun je uitbesteden aan Buro210, zoals Juwelier van Willegen heeft gedaan. Juwelier van Willegen is een exclusieve juwelier in het hartje van Den Haag. De mooie winkel is niet voor iedereen fysiek te bezoeken, maar Juwelier van Willegen verkoopt alle producten ook online in de webshop.

Zoekmachine marketing

Voor deze klant richten we ons vooral op zoekmachine marketing. Naast een nieuwe webshop die we voor hen mogen bouwen, beheren we ook de Google advertenties. Zo verzorgen we de inrichting van Google Ads, Google Shopping en de remarketing van Juwelier van Willegen. Daarnaast werken we samen op het gebied van conversie optimalisatie. Dit houdt in dat wij regelmatig de website, webshop, Google Analytics en Google Ads analyseren. Met deze input geven we advies betreft het verbeteren van de online kanalen en de prestaties van deze kanalen.

Maandelijks overleggen we over de voortgang en doelstellingen van Juwelier van Willegen en geven we advies over de aanpak van de online marketing.

Juwelier van Willegen heeft veel verschillende en exclusieve producten. Het is daarom een hele klus geweest om alle advertenties op orde te krijgen. Het doorlopende proces is een flinke uitdaging en geeft veel voldoening, omdat je ziet dat het werkt!

Arlette de Haan

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief