Indu-Tools

Indu-Tools is een verhuurder op het gebied van industrie, metaal en offshore. Voor ons een uitdagende opdracht! Want dat betekent een website met daarin een verhuur- en verkoopmodule waarin we ook elke keer hebben nagedacht hoe we bezoekers kunnen ontzorgen en tegelijkertijd op de website kunnen houden. Link van de website: http://www.indu-tools.nl/

Om klanten toch zo lang mogelijk op de website te houden hebben we de bezoeker op iedere pagina onbewust aangestuurd via 'call-to-action' buttons. Via 'Bekijk' en 'Lees meer' worden bezoekers door de hele website genavigeerd, met uiteindelijk conversie als doel!

Daarnaast wordt er op de website zoveel mogelijk ontzorgd. Dankzij de zoekfunctie in de slider, kunnen klanten in één klik hun aankopen vinden. Daarnaast is er speciaal voor vaste klanten een inlogmodule. Wanneer klanten ingelogd zijn kunnen ze hun bestellingen bijhouden en hoeven ze niet elke keer opnieuw hun adresgegevens in te vullen.

Harm: ”Een website met een shop-module geïntegreerd blijft een uitdaging! Door intern verschillende kennis te combineren zijn we tot dit fantastisch resultaat gekomen. Een project waar we trots op zijn!”

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief