Hotel Fine Seasons

Een hip hotel in Amsterdam, daar krijgt zelfs iemand die niet creatief is wel bepaalde inspiratie bij. Kun je nagaan wat een inspiratie de mensen bij BURO210 kregen! Bij deze website was het vooral belangrijk dat we de sfeer naar voren zouden brengen die je ook krijgt wanneer je de eerste stap in de stad Amsterdam zet. Samen hebben we gekeken hoe we dit het beste neer konden zetten binnen een ontwerp. WE LOVE AMSTERDAM

Bekijk deze website op: www.fineseasons.nl

 

Internationale allure

Bij Amsterdam denk je aan toeristen en bij toeristen denk je natuurlijk aan internationaal. Vandaar dat we hier ook bij de technische kant van de website rekening mee hebben gehouden. Zo is de website voorzien van een meertalensysteem waardoor de bezoeker gemakkelijk kan switchen naar de gewenste taal. Naast een mooi ontwerp hebben we ook gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid van de website. Zo is er een boekingsmodule geïntegreerd zo kunnen mensen gemakkelijk een kamer boeken.

Eerst worden de mensen aangesproken door de sfeer die we hebben neergezet en vervolgens zorgen we ervoor dat ze niet anders meer kunnen dan een kamer boeken.

I love Amsterdam too. Dat is ook waarom dit project zo leuk was om aan mee te mogen werken.

Kimberly van den Hoek

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief