Dok2

Als jouw webshop veel producten heeft, kan het lastig zijn om alle producten op een overzichtelijke manier te presenteren. Voor Dok2, een groot woonwarenhuis, hebben wij een webshop gebouwd waarbij het erg belangrijk is om de vele producten goed te ordenen. Daarnaast hebben de producten ook verschillende levertijden. Veel om rekening mee te houden tijdens de ontwikkeling en bouw!

Bekijk de webshop:
https://www.dok2.nl/

Een overzichtelijke Magento webshop.

Bij deze webshop hebben we goed nagedacht over de presentatie van de producten. Hierbij hebben we de eindgebruiker ook in gedachten gehouden, want voor een webshopbezoeker moet het wel makkelijk zijn om bepaalde producten op te zoeken. De filters zijn hier erg belangrijk voor, binnen deze webshop gebruiken we verschillende filters, zodat klanten gemakkelijk vinden wat ze zoeken. De menustructuur is ook belangrijk voor deze webshop en draagt bij aan de gebruiksvriendelijk.

Bij het ontwerp van deze webshop zijn we echt in de huid gekropen van de eindgebruiker, omdat je anders door de bomen het bos niet meer zag. We zijn erg trots op het eind resultaat.

Marlies de Gier

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief