Disgover

DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de overheid als ambtenaar van de toekomst. De kernwaardes van de website waren speels en ‘modern’, zodat jonge ambitieuze mensen zich aangetrokken zouden voelen om bij DisGover een traineeship te volgen.

Link naar website:
https://disgover.nl/

Om de website een moderne uitstraling te geven is er gebruik gemaakt van een vrolijk design. Daarnaast hebben we veel verschillende effecten in de site toegevoegd. Dit begint al met de stempel die met een effect in de slider wordt gezet, of het contactformulier onderaan de pagina’s die zich aanpast aan jouw wensen. Tot slot is het Google Maps kaartje met een maatwerk design aangepast. Op dit kaartje zijn alle locaties te zien op een verrassende manier, met illustraties en navigatie; helemaal wat bij Disgover past!

Marlies: ‘Vooral speels en modern, dat was het doel van Disgover. Maar hoe vertaal je zoiets in terug in een mooi ontwerp? Door de lettertypes, foto’s, kleuren en special effects heeft de website een eigenwijze uitstraling gekregen.

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief