By the Grape

By the Grape is een branding website voor verschillende soorten wijnen. Aan ons de taak om dit op een grafische manier vorm te geven zodat de wijnen echt tot hun recht komen. De kleuren van het logo hebben wij verwerkt in de website zodat er een eenheid in de site komt. Zo vallen de mooie afbeeldingen en wijnflessen goed op!

Bekijk de website hier:
www.bythegrape.nl 

 

De website van By the Grape wordt gebruikt als visitekaartje voor de webshop. In de gehele website staan linkjes om de wijn te kunnen bestellen op de website. We hebben dit gedaan door buttons te creëren waar de bezoeker op kan klikken. By the Grape doet ook veel aan Instagram. Om hier nog meer accent op te leggen hebben we de Instagram pagina aan de website gekoppeld. Wanneer By the Grape wat plaatst op Instagram komt dit ook automatisch op de website. Handig!

Een onwijs leuke website om aan te werken! Door de creativiteit die we in deze website mochten stoppen zijn we tot een eindresultaat gekomen waar wij heel trots op zijn! Door de mooie afbeeldingen die By the Grape heeft toegevoegd is het echt een plaatje geworden.

Kimberly van den Hoek

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief