Benefit Autogroup

Revolutionair, betrouwbaar, kwalitatief en ervaren. BeneFit Autogroup heeft het allemaal in huis! Voor de nieuwe website wilde Benefit Autogroup graag het gevoel van een ‘lookbook’ creëren. Voor Benefit hebben we de complete huisstijl ontworpen inclusief website en nieuwsbrief. Overal ligt de focus op op beeld en waarin tekst slechts een kleine toevoeging zal geven.

Benieuwd naar het eindresultaat:

https://benefitautogroup.nl/

Doordat we ook de kans kregen om het complete huisstijl te ontwerpen konden we de complete huisstijl één keer doorvoeren in de website en nieuwsbrief. Een huisstijl ontwikkelen klinkt een beetje hip en misschien zelfs overbodig, maar wist je dat dit wel degelijk effect heeft het gevoel van klanten? Je straalt namelijk betrouwbaarheid en herkenbaarheid uit, dit maakt dat klanten sneller voor jou kiezen dan voor een bedrijf waar alles niet in één lijn is doorgetrokken.

Marlies: ”Een website waarbij ik qua design écht out-of-the-box mocht gaan! Er mocht echt een uniek design neergezet worden en ook het idee van een lookbook hoor ik niet vaak. Ik heb met veel plezier deze website ontworpen!”

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief