Autoservice Nieuwenhuijsen

Met je website wil je laten zien wie je bent en waar je goed in bent. Maar we weten allemaal hoe lastig het is om bezoekers naar je website te krijgen. Google is de belangrijkste zoekmachine in Nederland, daar wil je bij de zoekresultaten staan. Autoservice Nieuwenhuijsen wil ook graag gevonden worden op Google, maar is liever bezig met het onderhouden en repareren van auto’s, waar zij goed in zijn! Buro210 voert SEO werkzaamheden uit om te werken aan de organische vindbaarheid van Autoservice Nieuwenhuijsen, daar zijn wij goed in!

Uitbreiding van de online marketing werkzaamheden

Autoservice Nieuwenhuijsen is al jarenlang klant bij BURO210. We nemen onder andere een deel van de online marketing voor onze rekening. Na een aantal jaar te hebben gewerkt aan de organische vindbaarheid van de website zijn we sinds kort ook aan de slag gegaan met Facebook Advertising. Zo werken we aan de organische vindbaarheid van Autoservice Nieuwenhuijsen maar ook aan het proactief benaderen van (potentiële) klanten via social media.

Het blijft mooi om een klant van het eerste uur nog steeds te mogen dienen en daarbij de werkzaamheden ook nog eens uit te kunnen breiden. De samenwerking is zeer waardevol voor ons en we adviseren onze klanten graag als het gaat om wijziging van de online marketing aanpak.

Femke Schouten

 

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Naam*
Tel. nr*
E-mail*
Bericht
Vul de code in

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief