Arie Hogendoorn Grondverzet & heiwerken

Ken je het probleem dat veel van je medewerkers bijna niet op kantoor aanwezig zijn waardoor ze veel ins en outs missen? De directie van Hogendoorn herkende dit probleem als geen ander en heeft onze hulp ingeschakeld. De medewerkers van Hogendoorn Grondverzet & Heiwerken zijn eigenlijk altijd op locatie aan het werk en daar moest een oplossing voor komen.

Totale ontzorging

Samen hebben we verschillende kanalen besproken waarmee wij de binding tussen het personeel en het bedrijf kunnen hervatten. Na een persoonlijk gesprek hebben we besloten dat BURO210 de interne nieuwsbrieven voor het totale personeelsbestand mocht gaan verzorgen.

Elk kwartaal gaat er een persoonlijke nieuwsbrief uit, zodat iedereen toch goed op de hoogte kan blijven van wat er binnen het bedrijf speelt. Het gehele proces is in ons beheer. Elk kwartaal komen wij bij elkaar om de inhoud van de nieuwsbrief te bepalen. We bespreken welke noemenswaardige content we kunnen creëren voor de nieuwsbrief. Met deze input maakt BURO210 de content en versturen we de nieuwsbrief via Mailchimp naar het adressenbestand.

We analyseren de resultaten van de nieuwsbrief aan de hand van de rapporten en optimaliseren de opzet en content van de nieuwsbrief elk kwartaal om tot de beste betrokkenheid te komen. Aan de hand van de wensen en huisstijl van Arie Hogendoorn Grondverzet & Heiwerken hebben we aan het begin van het traject het template van de nieuwsbrief vormgegeven.

Personeel is het belangrijkste middel bij veel bedrijven, het is een hele eer om dit onderdeel op ons te mogen nemen. Het vertrouwen dat we krijgen is erg fijn en we maken de verwachtingen graag waar.

Femke Schouten

Bekijk ook deze klanten

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief