Je website of webshop optimaliseren

Bij BURO210 werken we aan de online vindbaarheid van jouw website of webshop, zowel voor de bezoeker als voor Google. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) werken we aan de vindbaarheid van websites binnen de organische zoekresultaten van Google. We focussen ons op de zoekmachine Google, omdat deze zoekmachine met kop en schouders boven de rest uit steekt. Met meer dan 100 miljard zoekopdrachten per maand, is dit toch wel het belangrijkste platform.

Op zoek naar de juiste zoekwoorden

Zoekmachine optimalisatie is een continu proces waarbij de website of webshop stapsgewijs meer en meer bezoekers krijgt. Zoekmachine optimalisatie is een langetermijnproject, waarbij je een bepaalde status en positie opbouwt, die je niet snel meer kwijt raakt.

In overleg met jou bepalen we de woorden waar je op gevonden wilt worden. Hierna gaan wij door middel van een professioneel zoekwoordenonderzoek kijken op welke zoekwoorden wij ons het beste kunnen gaan focussen. De werkzaamheden die wij gaan uitvoeren hebben niet alleen effect op de geselecteerde zoekwoorden maar hebben een positief effect op de vindbaarheid van de hele website. We optimaliseren namelijk niet alleen voor Google, maar ook voor jou willen we het beste uit je website halen.

We gaan op zoek naar de beste manier om jouw website te optimaliseren zodat we samen kunnen werken aan de vindbaarheid van je website!

Analyse

Voordat wij aan de slag gaan met de marketing van je webshop of website is het van belang om eerst een analyse te maken van de website. Zonder analyse kom je nergens. Belangrijk is om uit te zoeken wat jouw website biedt en waar we vervolgens op in kunnen spelen. Wat zijn de sterke en zwakke punten van de website. We maken een plan om ervoor te zorgen dat jouw website straks alleen nog maar sterke punten bevat.

Onze Google specialisten brengen al deze zaken in kaart om zo precies te kunnen bepalen wat jouw website nodig heeft om nog beter te worden. We nemen het allemaal samen met je door en betrekken je bij het hele plan.

Neem contact met ons op en ervaar het zelf.

 

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief