Gericht adverteren op Google

Er zijn verschillende manieren om zichtbaar te zijn op Google.
Zo kun je focus leggen op SEA of op SEO, beter bekend als betalen per klik of juist op de organische zoekresultaten. Google advertenties (SEA) zie je boven de organische zoekresultaten van Google. Om deze positie te bereiken bepaal jij zelf het bod wat jij ervoor over hebt. Maar naast het bod dat je over hebt voor jouw advertentie, moet de advertentie ook aan een aantal kwaliteitseisen voldoen. Wij kunnen jou helpen bij het juist inzetten van alle vormen van adverteren op Google!

Google Ads

Wil je snel resultaat? Dan is Google Ads de oplossing. Het is de methode van online marketing waarmee jij snel resultaat kunt boeken. Het handige van Google Ads is ook dat het resultaat meetbaar is en dat je zelf je budget bepaalt. Ads kent veel instellingen en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Een succesvolle Ads campagne opzetten is daarom ook niet eenvoudig en de kans is groot dat je uiteindelijk te veel betaald voor te weinig resultaat. Wij richten daarom campagnes speciaal voor jou in. We analyseren wat er gebeurt in de campagnes en optimaliseren de campagne vervolgens weer met deze inzichten.

Google Shopping

Google Shopping is een apart kanaal van Google waar je producten en prijzen kunt vergelijken.
Via Ads kun je Shopping advertenties maken, die vertoond worden bij de zoekresultaten.

Deze tool van Google is nog niet bij iedereen even bekend en kan daarom best ingewikkeld zijn.
We kunnen je hier natuurlijk bij helpen zodat we er samen voor zorgen dat jouw Google shopping campagne zal staan als een huis!

Remarketing

Haal je bezoekers terug met remarketing. Met remarketing stellen we in dat bezoekers van jouw website, die niet over zijn gegaan tot een bepaalde actie, op andere websites worden herinnerd aan jouw site. Zo krijgen zij een banner te zien die natuurlijk weer linkt naar jouw website. Ook bij remarketing bepaal je zelf met welk budget je werkt, eigenlijk werkt dit bijna hetzelfde als bij Google Ads.

Heb jij ook hulp nodig bij het opzetten van een remarketing campagne? Wij stellen de campagne graag voor je in en ontwerpen de banners die vertoond worden.

Remarketing campagne? Wij stellen de campagne graag voor je in en ontwerpen de banners die vertoond worden.

Ben jij klaar voor online succes?

Vul het formulier in of
neem contact op via:

0182 - 34 28 08
info@buro210.nl

Stay up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief